Feng Shui – Moon Over The Mountains

Levollistavaa musiikkia ennen unta, tämän päivän elämä tulee uniin. Eikä vain uniin. On luovittava maailman tilanteen ja sen keskelle tulevien elämää suurempien asioiden läpi.

Kuinka puhutteleva ja sydänjuuria koskettava onkaan uusi syntymä, oman lapsenlapsen vastasyntynyt elämä, ja toisenkin, aivan pian. Tämän maailman keskelle. Ja samaan aikaan rakkaan ihmisen, niin rakkaan etteivät mitkään sanat riitä, sairauden hyväksyminen ja poismenoon valmistautuminen.

Samanaikaisia kohdattavia.

Ja silti olisi istutettava se omenapuu.

Mutta nyt kun katson, istutin sen omenapuun ennen kuin näistä elämän eteen tuomista asioista tiesin. Aloitin mm. kotini remontin mikä on täyttänyt kaiken vapaa-aikani. Kuinka se ajoittuikin kaiken tämän keskelle. Kuinka siinä onkin ollut siunaus, on ollut työtä, mitä tehdessä on saanut läpikäydä asioita vaikka toisaalta aikaa kaiken läpikäymiseen on ollut liian vähän.

Elämä tänään on aamussa. Kiitollisuudessa voimista mitä päivän töihin saa. Käden jäljessä, päivän aikaisessa. Jokaisessa hetkessä. Siinä omenapuun istuttamisen muistamisessa.